Anya-baba Klub - Parkváros

 

Az anyává válás egy folyamat. A várandósságra felkészülni, kellemesen megélni az áldott állapot időszakát, jó élménnyel világra hozni a kisbabát, majd a gyermekágyi szakaszt is komfortosan viselni és később jól alkalmazkodni a gyermek fejlődésével járó újabb kihívásokra, nagy feladat a gyermeket vállaló nők számára. 

 


Ebben a folyamatban szeretne az Anya-baba klub segíteni. Ott és abban támogatni az anyai feladatok előtt álló nőt, amiben éppen szükségét érzi. Szakértői háttérrel és a tapasztaltabb anyukák révén közvetlen, empatikus környezetben megfogni egymás kezét. Hogy legyen hova fordulni, hogy legyen, aki meghallgat és segít megtalálni a megoldásokat.

Gyere, ismerkedj meg hozzád hasonló érdi és a környéken élő anyukákkal! A személyes klubtalálkozókon különböző anyasággal, várandóssággal, szüléssel, szoptatással, gyerekneveléssel, gondozással vagy épp párkapcsolati kérdésekkel és témákkal foglalkoznak az ingyenes klubalkalmakon.


Az Anya-baba klub vezetője: Szczerba Karola, a Tetőtől-talpig alapítvány vezetője, konduktor-tanító, korai fejlesztő szakember.

facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.