DUNA-ART Fotóklub

Havi klubfoglalkozások a lakótelepi klubövezetben. (Cím: 2030 Érd, Enikő u. 2.)

Vezeti: Körmendy Teréz

Érdeklődni a 06 20/411-36-73-as telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

 

 

Aktualitások:

A Varázslatos Magyarország fotópályázaton elért helyezések

Dósa László - 16. hely

Sebők Ferenc - 33. hely

Körmendy Zizi - 47. hely

 

A fotóklub 1998-ban alakult. Első vezetője Vimola Károly volt, őt Kasza Gábor, majd Adorján József követte, jelenleg Körmendy Zizi a csoport vezetője. A Duna-Art Fotóklub nevet 2000-ben vették fel, tagjai a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének.
A művelődési ház előterében kialakított fotógalériában folyamatosan mutatják be a tagok munkáit, de rendeznek tárlatot a kamarateremben is. Rendszeresen írnak ki tematikus pályázatokat amatőr alkotók számára, a beérkezett munkákat kiállításon mutatják be. Közös fotós sétáik, túráik anyagából kiállításokat, vándorkiállításokat rendeznek.
Céljuk a városban lakó fotósok tevékenységének összefogása, szakmai fejlődésük elősegítése, a bemutatkozás feltételeinek megteremtése, a fotózás, a fotókultúra népszerűsítése. A klub közösségformáló ereje, egymás tanítása, munkáik véleményezése általi tanulás fontos része klubéletüknek.

    

facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.