Kiállítások

Kamaraterem

Göblyös Péter - Végre Otthon fotókiállítás és jótékonysági vásár az Eszkuláp Egyesület javára


Németh Réka - Eszkuláp Egyesület
"Göblyös Péter régóta fotózza védenceinket, egy-egy gazdikeresőnk időről-időre felkeresi a műtermében, ahogy a már gazdis kutyáink családjai is többször ajándékozzák egymásnak a profi fotók szépségét, időtállóságát. A ’Végre otthon’ egy különleges kiállítás abból a szempontból, hogy a fotók egy részén már gazdis védenceink és gazdáik láthatók - ez utóbbiak arc nélkül. A képek így is tökéletesen kifejezik a gazda és kutya egységét úgy, hogy ezek a kutyák a legkülönbözőbb életút után kerültek örökbefogadóikhoz. A gazdis fotókon túl néhány még, a "végre otthon" életérzést megismerni kívánó védencünk is bemutatásra kerül." 

A kiállított képek jótékonysági vásárából befolyt összeggel az Eszkuláp Egyesület állatvédő tevékenységét támogatjuk. A támogatási szándékot a kiválasztott kép címével kérjük az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezni. A képeket minimum 15.000 Ft-os adományért lehet megvásárolni. Az összes befizetésével, átutalásával, valamint a képek átvételével kapcsolatos további teendőkről a visszaigazolásban érkezik tájékoztató.

A megvásárolható képek online albuma itt tekinthető meg: 

https://www.facebook.com/pg/eszkulapegyesulet/photos/?tab=album&album_id=2160546110832919

 

A kiállítás megtekinthető 2018. május 29-ig – Érd, Alsó u. 9.

https://vizslafotozas.hu/

http://eszkulap.hu/

      

Előtéri fotógaléria

 

Körmendy Zizi - Madarat tolláról

A kiállítás megtekinthető május hónapban.

 

Előtéri kiállítótér

Szekér Gizi tanítványai, az Andreetti Károly Általános és Művészeti Iskola kerámiaszakkörös  növendékeinek kiállítása

Kiállítók: Bednarik Léna, Benkő Nikoletta, Donát Boglárka, Gecsényi Domonkos, Gecsényi Lilla, Jóri Zsófia, Kisdi-Karabinszky Kolos, Kisdi-Karabinszky Mór, Molnár Boglárka, Molnár Veronika, Nagy Eszter Dorka, Németh Roland, Nyitray Luca, Petrik Luca, Sinkó Adél, Szalai Málna, Szrimácz Flóra, Takács Hunor, Tomcsányi Fruzsina, Tóth Anna, Utassy Jázmin, Varga Nyeste, Végvári Rebeka

A kiállítás megtekinthető május 23-ig.

 

facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.