Live Street Art - 2019

Alkotói pályázat felhívás

Az Érdi Ifjúsági Önkormányzat és a Szepes Gyula Művelődési Központ alkotói pályázatot hirdet, street art témakörben mindazok számára, akik kedvet és elhivatottságot éreznek a műfajjal kapcsolatban, van mondanivalójuk egyénileg vagy csapatban.

A pályázat témája:
" Minden emlős ezen a bolygón ösztönösen természetes egyensúlyra törekszik a környezetével, kivéve Magukat Embereket. Letelepednek valahová és addig szaporodnak míg fel nem élik mind a természeti erőforrásokat, és azután csak úgy képesek fennmaradni, ha új területeket foglalnak el. Van egy másik organizmus is ezen a bolygón, mely ugyanígy viselkedik. Tudja melyik? A vírus. " (Lásd pályázati felhívás plakát!!!)

Jelentkezés módja, feltételei:
o Jelentkezéskor a megvalósítani kívánt pályamunkáról grafikai tervet kérünk beadni digitális formában vagy papír alapon, legalább A3-as méretben.
o A jelentkezési lap kitöltése kötelező! Letölthető ITT vagy igényelhető e-mailben a lenti címen.
o A jelentkezők egyéniben vagy csapatban nevezhetnek.
o A határidőre beérkezett pályamunkákból, szakmai zsűri által a 10 legjobbnak ítélt alkotást az alkotók Érd központjában, a Főtéren a Live Street Art rendezvény attrakciójaként, egy erre kijelölt falfelületen elkészíthetik. Előreláthatóan 5-6 óra áll majd rendelkezésükre az alkotások elkészítésére, 2019. május 11-én! 
Falfelület: hozzávetőlegesen 3 méter széles, 2 méter magas (a 10 döntőbe jutott versenyző számára 10.000 Ft értékben festék hozzájárulást biztosítanak a szervezők)
Díjazás:
I. helyezett bruttó 150.000 Ft
II. helyezett bruttó 100.000 Ft
III. helyezett bruttó 50.000 Ft

Eredményhirdetés a verseny napján (2019.05.11.) a LIVE STREET ART rendezvényen. 

o Nem megengedett az obszcén, nyílt szexuális tartalmú, tiltott önkényuralmi jelképek vagy bármilyen faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai hovatartozást és lelkiismereti szabadságot, személyiségi jogokat sértő képek vagy szavak használata. 

o A rendező fenntartja a jogot arra, hogy az esetlegesen jó ízlést sértő, nívótlan, a leadott tervtől, témától eltérő grafikákat azonnali hatállyal töröltesse. 

o A pályázó tudomásul veszi, hogy pályaművével – a kivitelezést követően – a pályázat kiírója teljes körűen maga rendelkezik.

o Nevezési díj nincs!

A jelentkezés módja: kitöltött jelentkezési lap és grafikai terv beküldése a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy a Szepes Gyula Művelődési Központ - 2030 Érd, Alsó u. 9. postacímre. 

Beadási határidő: 2019. április 21. 
Kiértesítés (e-mailben): 2019. április 28-ig.

 ********

INVITATION FOR CREATIVE APPLICATION

The Goverment of Youth of Érd and the Szepes Gyula Cultural Center announce a creative application of street art to whom, who has fancy and vocation for this type of art, who has something to say individually or as a member of a team.
The theme of the application
„Every mammal on this planet instinctively develops a natural equilibrium with the surrounding environment, but you humans do not. You move to an area and you multiply and multiply until every natural resource is consumed. The only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.”

How to apply:
The organizer asks to hand in a sample design of the work via email or via post, at least on an A/3 sized paper.
The application form must to complete. You can download HERE or you can ask via email.
Send the completed application form and the sample design to Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. or to the address of Szepes Gyula Művelődési Központ (2030 Érd, Alsó utca 9.)
You can apply individually or in a team.
The 10 best design - choosen by a professional jury from the samples arrived by the deadline –will be painted on a wall in 11th May 2019, as an attraction of the Live Street Art. There will be cc. 5-6 hours for painting. The wall is cc. 3 m wide and 2m high.
The organizers allow a 10 000 HUF voucher for paint for the 10 choosen artist.

Award:
1st place: 150 000 HUF (inc.VAT)
2nd place 100 000 HUF (inc. VAT)
3rd place 50 000 HUF (inc.VAT)
The announcment of the results will be hold on the day of the compatitions a part of Live Street Art.

It is prohibited to use obscene, open sex content, forbidden emblems of autocracy or to use any insulting words or pictures of racial, religious, national, ethnic, sexual or political affiliation, of liberty of consience, of privacy rights.
The organizer reservs all right to delete the works which are different from the handed sample design or theme.
The applicant must note, that after the work is done, the organizer has the full scope of the works.
There is no application fee.

Deadline of hand in: 21th April 2019.
You will be notified until 28 April 2019 (via email)

 

Live Street Art 2019

Idén III. Live Street Art Érden a Főtéren május 11-én!

Részletek, programok, fellépők stb. hamarosan!

facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.