Neil Sinom - Furcsa pár

Vége az eseménynek !

 

„Forró nyári éjszaka. Oscar Madison (jóképű, elvált, 43 éves) nyolcszobás lakásában vagyunk, a New York-i Riverside Drive-en. Jó hangulatú pókerparti zajlik, de a játszmát megszakítja Félix (ideges, vibráló, 44 éves) késői érkezése, akit felesége előző este kirúgott otthonról...”
Neil Simon legendás vígjátékának nyitó jelenete...
Oscar befogadja szomorú barátját, akit előző este kirúgott a felesége. De vajon hogy bírják majd az együttélést, ha Oscar az életet végletekig szerető férfi, Félix pedig neurotikus és hihetetlenül rendmániás? Oscar három hét együttélés után az idegösszeroppanás szélére kerül, Félix pedig talán még sosem volt ilyen jól.
Neil Simon megcsinálta! Tökéletes komédiát alkotott, amiben lehetőséget ad két remek színésznek, hogy a főszerepben életük egyik legnagyobb alakítását hozzák. Pörgős, vidám és életigenlő színdarab, ami felvidítja és helyrebillenti a nézőt, ha éppen rossz passzban van. Recept nélkül kiváltható, rossz hangulat ellen (is) kötelezően ajánlott darab.
 
Félix Unger - Oroszi Tamás
Oscar Madison - Janklovics Péter
Murray - Pecsenyiczki Balázs
Speed - Zsichla Dániel
Vinnie - Nagy Dániel
Gwendoline O’Pigeon - Karaivanov Lilla
Cecily, a nővére - Malik Édua
Rendezte: Galambos Zoltán
 
Jegyek elővételben online itt, személyesen a pénztárban 3500 Ft, az előadás napján 3900 Ft-os áron kaphatók.
 
A jelenlegi szabályok értelmében amennyiben a kulturális eseményt az e művészet céljára rendelt helyszínen tartják meg, előre megváltott ülőhelyre szóló jeggyel, valamint a néző az előadás időtartama alatt az ülőhelyén tartózkodik, nem kötelező a védettségi igazolás, bárki szabadon látogathatja.
Amennyiben a jogszabályi környezet, az érvényben lévő közegészségügyi, járványügyi szabályok, rendelkezések változnak, az előadások a megvalósulás időpontjában érvényes jogszabályi előírásoknak megfelelően látogathatók.
A jogszabálymódosítás /pl. 'zárt térben tartott kulturális eseményeken való részvétel csak védettségi igazolvánnyal lesz lehetséges' esete/ nem számít vis maiornak, ilyen okokból a jegyek visszaváltása nem áll módunkban.
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Esemény napja:

  • 2021 November 21. (Vasárnap)
  • 15:00

Esemény helye:


facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.