Dr. Mérő László - A szívemre hallgassak vagy az eszemre?

Vége az eseménynek !

Dr. Mérő László "A szívemre hallgassak vagy az eszemre? Érzelmeink és döntéseink logikája" című előadása Érden, a Nyitott Akadémia szervezésében. 

 

Dr. Mérő László az egyik legnépszerűbb magyar pszichológus, akinek előadásait országszerte mindenhol vastapssal köszöni meg a közönség.

Mérő professzor az okos, igazán magas színvonalú lélektani ismeretterjesztés híveinek egyik nagy kedvence. A neves szakember azoknak sem okoz csalódást, akik egy előadástól sok információt, hasznos ismereteket várnak, de azoknak sem, akik szeretik az érthető, plasztikus megfogalmazást, az érdekes sztorikat és a jó humort – ezek mind az erősségei közé tartoznak.

Aktuális előadásában azt mutatja meg nekünk, hogy valójában hogyan hozunk döntéseket – és hogyan lenne érdemes döntéseket hoznunk. Valóban észérvek alapján mérlegelünk, vagy csak hisszük ezt? Milyen szerepet játszanak egy tudatos döntésben az érzelmeink? Szabad-e a szívünkre hallgatni, vagy akkor tesszük jobban, ha inkább az eszünkre támaszkodunk? És mit tegyünk, ha egészen mást súg a szívünk, mint az eszünk? Mire törekedjünk: az elégedettségre vagy az optimumra? Mikor járunk jobban? Dr. Mérő László segít jól dönteni. 

 

Jegyek már kaphatók online, a www.nyitottakademia.hu oldalon vagy elővételben a helyszínen.

Pénztárunk nyitva tartása a következő:

Hétfő

zárva

Kedd 8.30-16.00
Szerda 8.30-16.00
Csütörtök 12.00-19.00
Péntek zárva

Esemény napja:

  • 2018 Október 17. (Szerda)
  • 19:00

Jegyár:

Dr. Mérő László - A szívemre hallgassak vagy az eszemre?

  • Jegyár 2400 Ft

Esemény helye:


facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.