2018 Érdi Napok: A Férfi - Portrék és történetek

Vége az eseménynek !

A Férfi – Portrék és Történetek címen 2018. augusztus 31-én 18 órakor kiállítás nyílik az érdi Szepes Gyula Művelődési Központban. 

Az alkotók, Szabó Ági, fotós és Gálfi Saci, blogger. 

Saci több mint két éve írja azember c. blogot, interjúgyűjteményt, ahol emberek történeteit szeretné felkutatni, s megtudni, kinek mit jelent a „jó élet”, a boldogság. Mára a weboldalon közel 200 történetet találunk, s azok szinte kivétel nélkül azt sugallják, hogy a hétköznapi élet igenis szép, s abban a csodát nem várni, hanem meglátni kell. 

Egy szépséges kutyasétáltatós reggel Saci összetalálkozott Szentendrén Dáviddal. A történte Saciban elindította a gondolatot, hogy bizony, annyit beszélünk rólunk, a nőkről, a nehéz szerepeinkről, az anyaságról, hogy hogyan legyünk (jó) nők, de arról viszont oly keveset, hogy hogyan kell (jól) férfinak lenni, egyáltalán mit jelent ez. 
Ez a gondolat találkozott Ági akkor már motoszkáló ötletével: kellene a MOMents365 után - és amúgy is- egy férfitabló. Lehetőleg szakállas (és/vagy) izgalmas férfisorsokkal. 

Ezekből a beszélgetésekből gyűlt össze az érdi tárlat anyaga: az eddig elkészült, több mint harminc portrét mutatja be, négyévestől nyolcvankét évesig, boldog házasságban élő, egyszer-többször elvált, örök agglegény, még szingli, lelkész, jógaoktató, segítő foglalkozású, üzletember, örök romantikus vagy éppen kőkemény, szikár lélek. 
Ami azonban azonos mindannyiukban, hogy tabuk nélkül álltak a kamerám elé és vallottak magukról.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: http://www.agiszabo.hu/a-ferfi-portrek-es-tortenetek/

A kiállításon a fotók mellett néhány gondolat is olvasható lesz minden egyes interjúalanytól, de ezúttal érdemes nem otthon felejteni az okostelefonokat sem, ugyanis QR kódok használatával lehetőség nyílik a teljes írások helyben történő megismerésére is. 

A megnyitón természetesen jelen lesznek az alkotók, így alkalom nyílik a velük történő személyes beszélgetésekre is, és ha szerencsénk van, jónéhány interjúalanyra is ráismerhetünk majd a vendégek között. 

A Férfi – Portrék és Történetek 2018. október 2-ig lesz megtekinthető a művelődési központban: Érd, Alsó utca 9.

Ők meséltek nekünk őszintén és bátran: 
Hamar Dávid
Dávid Horváth
Laszlo Fazekas
Peter Daroczi-Vegh
Vörös Ákos PrAkash
Maha Magunam
Karosi Roland
Zsolt Vági
Gyuri Simon
Károly Tóth
Bakø Ádám
Baross László 
Kónya Levente József
Trey Shaw
Gabor Kalovits
Imre Bedő
Zsolt Nagy
David Asztalos
Szabó Tamás
Fekete Dávid
Farkas Gábor / Gbr Farkas
Aczél Gergő
Fekete Zoltán
Kőhegyi Gábor
Kiss Zsolt
Inti 
Csorba Norbert
Magyar Bálint Ofisöl Pédzs
Janklovics Péter
Farkas Bence

Esemény napja:

  • 2018 Augusztus 31. (Péntek)
  • 18:00

Jegyár:

2018 Érdi Napok: A Férfi - Portrék és történetek

  • Jegyár Ingyenes

Esemény helye:facebook

 

Hírlevél

 

Amennyiben hírlevelet szeretne kapni, kérjük adja meg elérhetőségét.